Hoe werkt het
Vrijwel alle winkeliers werken met een opslag op hun inkoopprijs om zo tot hun verkoopprijs te komen. Deze verkoopprijs is dus bijvoorbeeld 30% of 60% hoger dan hun kostprijs. Kopen zij een product in voor € 10 en hanteren zij een marge van 45% (het gemiddelde in de schoonheidsbranche) dan betaalt u voor het product € 14,50.

Wij doen dat anders. Bij ons kunt u alle artikelen uit ons assortiment kopen tegen de kostprijs. Dit betekent dat u zeer fors gaat besparen! Deze besparing is globaal 20-30% ten opzichte van andere internet winkels en 40-50% ten opzichte van de gewone parfumerieen. Voor de service om u tegen kostprijs te leveren vragen wij u een vergoeding in de vorm van een lidmaatschap. Dit lidmaatschap kost u € 7,95 per maand.

NU DE EERSTE MAAND ONBEPERKT GRATIS PROBEREN 

Een gemiddeld Nederlands gezin per jaar circa € 407 uit aan producten voor persoonlijke verzorging (CBS). https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/83676NED/table?ts=1568278214466

De inkoopprijs van een gemiddelde parfumerie ligt in Nederland op circa 47% per verkocht product (cijfers voor de detailhandel, https://www.retailinsiders.nl/branches/persoonlijke-verzorging/parfumerieen/).
U betaalt dus gemiddeld 53% van € 407 ofwel € 216 meer dan de kostprijs. Aangezien een abonnement bij ons minder dan € 100 per jaar kost (€ 95,40), gaat u fors besparen!
U en ons is het bekend dat de ene persoon heel veel meer geld aan haar/zijn uiterlijk besteedt dan een ander. Doe dus uw voordeel met ons lidmaatschap, zeker als u een van die personen bent die geeft om haar/zijn uiterlijk!.
 
Afsluiten abonnement
Wanneer u nog geen abonnement heeft en voor onze zeer lage prijzen wilt gaan winkelen, dan kunt u het beste eerst een abonnement afsluiten. Wanneer u dit gedaan heeft wordt u na het inloggen meteen als lid herkent en koopt u automatisch voor de lage leden prijzen.
Let op! Ook wanneer u reeds artikelen in uw winkelmandje heeft geplaatst en daarna lid wordt, zullen de prijzen veranderen in de leden prijzen.